Tilaaminen

Palvevlut tilataan topilaitinen.com -verkkokaupasta osoitteessa topilaitinen.com. Myyjänä toimii Tmi Topi Laitinen (y-tunnus 2773649-9). Palvelujen hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan Suomen arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Tilaamisen yhteydessä asiakkaalle perustetaan tili topilaitinen.com-palveluun. Tili on pakollinen, sillä sen avulla mahdollistetaan tilausten hallinta. Asiakas tallentaa tilauksen yhteydessä itsestään etunimen, sukunimen ja sähköpostiosoitteen. Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Jos asiakas on alle 18-vuotias, hänen tulee pyytää holhoojansa suostumus kurssien tilaamiseen ja käymiseen.

Toimittaminen

Tilauksen jälkeen asiakas saa sähköpostiinsa tiedot tilauksestaan. Mikäli asiakas ei saa tätä sähköpostia, esimerkiksi teknisen virheen tai roskapostisuodattimen vuoksi, hän voi lähettää sähköpostin osoitteeseen topi@topilaitinen.com, niin hän saa uuden sähköpostin pikimmiten.

Maksutavat

Palvelun maksutapoina toimivat yleisimmät pankki- ja luottokortit. Maksun välittäjänä toimii Stripe.

Asiakkaalla on mahdollisuus hankkia tuotteet myös sähköpostilaskulla lähettämällä sähköpostia osoitteeseen topi@topilaitinen.com

Vaihto- ja palautusoikeus

Asiakkaalla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- tai palautusoikeus ostamiinsa tuotteisiin. Palautusta varten asiakkaan tulee lähettää sähköpostia osoitteeseen topi@topilaitinen.com

Tietosuoja

Tilaamalla tuotteita vapaudun.fi:stä asiakas suostuu siihen, että myyjä käsittelee ja tallentaa hänen henkilötietojaan tietosuojaselosteen mukaisesti.